Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om magsår och behandling av den


SKRIKER SVIDER KVIDER



Smärta värk det finns inget värre
magen min skriker av smärta nu
hoppas medicinen verkar

hatar denna medicin som
orsakar sån smärta det
krampar och kniper o svider

när jag äter så protesterar
magen vilt med magknip jävla
mage jävla medicin kan inte tiden
gå snabbt vill slippa dessa hemska
saker och inte vet jag om det är 2 veckor
eller 1 jag ska äta nu är jag inne på
5:e dagen

låt mig få slippa denna skit nu
jag gnäller och kvider och svider
va snäll emot min mage läk mig
ty jag orkar inte mera




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 23:33



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Hoppas snart du blir bättre igen. Tänker på dig.
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen