Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pojkarnas


Vindar


Pappersdrakarna
högt över trädkronorna -
svårklättrat



Pappersdrakarna
rycker i sina linor -
ljungheden blommar



Pappersdrakarna
sjöskum från vågtopparna -
blåste bort




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 07:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevliga variationer på ett givet tema - tvåan gillar jag bäst .
2010-03-16

  Monika A Mirsch VIP
pojkdrömmar
i solljus
vid vindbrus
jag har sett det
på Bali
med massor av pojkar

bra att du tog mig dit
2010-03-16

    papillon
Oj så många minnen som väcktes!

Barnbarn behöver
se drakarnas flykt och dans -
dags att bygga en
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP