Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DRÖMMENS LAND



Vild om natten söker sig ormarna
dom hugger med öppna käftar min
rädsla är att fly från detta vidriga,

kräldjur

gråter om natten gråter om mor
som jag tror är död på riktigt när
jag vaknar så är allt bara en ond,

dröm

drömmar kan ta oss vart vi vill
där är vi precis var vi vill det
finns inget att frukta mera än,

obehagskänslan




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen