Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två


Jo, du är där när jag vaknar. Knappt kan jag andas. Lämnar mina läppars avtryck på din dunvarma panna. Golvets kylighet ökar tassande steg. River åt mig kläder och stänger dörren. Försiktigt. I köket skriver jag en lapp om fjärilar och jordgubbskyssar som jag trycker ner i din kaffemugg. Laddar bryggaren. Till dig. Bläddrar morgontidningen. Rusar iväg. Med en värme som varar hela dagen. Och till nästa.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria