Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivved

Jag hör Din röst, jag älskar Dig
Sitter här och tänker det är meningslöst
Ser in i Dina ögon, jag är förlorad
Kommer fram till att jag inte vill
Känner Din beröring, vill bara få mer
Tänker att jag vill göra det som är viktigt

I mitt privata rum kan jag formulera
Hur jag vill leva mitt liv
I Din kärleks ocean
Är jag blott
Ett slipat och mjukt stycke
drivved




Fri vers av Bengt VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP