Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är persiskt nyår!


skrynkligt

Har tagit fram
en skrynklig
frasig vit skjorta
och knutit en
en grönbrun
slips av siden

om jag har kavajen
knäppt
så syns det inte
att skjortan
är lika skrynklig
som mitt hjärta




Fri vers av Bengt VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-03-21 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP