Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det viktiga kring hålet är osten


Kåt besk rivning (som det väl uttalas i skåne?)






Medan kastanjeträden väntar
på att slå ut i full blom
sjunger flickorna
på sista versen

en trave münde
väntar på att Smygehuk
skall vakna upp
till en ny dag

alltmedan solen skiner
glatt med sin närvaro
den som inga grisar har
kan ge sig ut och fiska

redan på andra kreativa kreatur
att såsom sedan vakta på
drivs i flock
samt till yttermera vansinne

ett vant par sinnen
kan med fördel skåda fåglarna
på valp latsen i skogen där
striden skall stå och vänta i gryningen

men striden väntar på
att något skall hända
den bara står där och svär över
fembussen

som fan
i mig aldrig
lär sig att komma*
i tid




*en typ av vulgaritet
jag inte kunde låta bli
att låta tungan
som slinta in i textmassan




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 12:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske snarare på göteborg... fast jag vet inte, har dock tillbringat mer tid i halmstad än i götet, där jag bara vatt på centralstationen i väntan på byte av tåg och vunnit litet pluringar på rouletten medan jag väntade...
2010-03-21

  Tenshinhan
Tror du tänker på Halländska; i Skåne uttalar man r:n.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP