Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arktis


Mitt hjärta är
ett ishav

alla dina skepp
sjönk där

inom mig






























Fri vers av J. Herward
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-22 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsökt

Precist, fokuserat och right on the nose

RESPEKT
2010-11-02

  JohannaCarlsson
Den här var verkligen superfin.
2010-04-20

  Monika A Mirsch VIP
din dikt sjunker in och rubriken gör den alldeles speciell - FINT!
2010-03-27

  Anna*
Precis så! Jättefint! Nu blev det en urkraft i dikten som bär bortom orden!
2010-03-25

  Anna*
Suveränt!
Gillar särskilt dessa rader
som skulle kunna stå ensamma
och bära sin egen tyngd i en dikt för sig:

"mitt hjärta är
ett ishav

alla dina skepp
sjönk där

inom mig"
2010-03-25

  coleve
bra skrivet, fint:)
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward