Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna låt är inte riktigt klar. Men jag ( Erik ) tycker den är så fin att jag lägger ut den ändå. Du är finast Anna !


Doften av dig min dröm


Dina fingrar dras längst mitt ansikte,
mina ögon slukas av din vackerhet
Jag slutar andas av din trygga röst
Slutar blicka för att aldrig missa en syn
Av skeendet från din vackra hy
dina glimrande ögon får mig att smälta
och din doft får mig att drömma
Doften av dig min dröm – REF

jag vill stänga ute världens ondhet från oss
sluta slåss, ligga brevid dig och drömma om ett annat liv
familj och livets slut, jag vill uppleva allt med dig,
Älskling jag vill känna dina andetag ocj få drömma om en annan tid
Då du finns vid mig och jag får uppfylla dina drömmars svar
Jag blundar, känner doften när du tar dina andetag
En trygg harmoni och nära ditt hjärta
Jag har hittat mitt liv
Det är du, och när du ligger här med mig är blir
Doften av dig min dröm – REF




Fri vers av Erik&Anna
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-11-05 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna