Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÅDDJUPT HAV



Krypande ångest ger sig på mig
det kryper i bröstet friheten är,
ljusår bort

andas men det sticker och kryper
i mitt bröst oro utan nån ro ,
sorgstenen är tung

djävlarna bråkar med mig idag igår
ångest monstret gapar stort idag,
ångestens böld fylld

ge mig tröst och hopp att orka vidare
mina fotsteg på jordens mark för nu är,
allt skrämmande mörkt

allt gör ont i min kropp och bröst ge mig
min frihet tillbaka för jag orkar snart inte
härbärgera mörkret smärtans,

bråddjupa hav




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 16:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Oj förlåt fick en tramsig ramsa i mitt huvud: Mörkt ute, mörkt inne. Mörkt i mitt sinne!
Jag tror vi nästan går under i detta gråkalla
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen