Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu är en haiku utan markerad årstid


Senryu nr 870 - aforism





Bry dig inte om
vad du tror andra vill läsa
skriv vad du vill läsa




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 18:57



Bookmark and Share


  Anders Perols
Där har du en poäng, bra!
2010-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt! Föreslår att du byter ut
"vad" mot "det" på tredje raden.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP