Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer sen....?




Efteråt....

Om vi skulle älska....

skulle du se på mig med andra ögon

...efteråt.

Skulle du tycka annorlunda...än innan.

Blir jag mindre värd?

Skulle jag åtrås...eller förminskas!

jag vet inte vad som händer då....först efteråt, när allt

redan är försent.

Det skrämmer mig lite....vill jag erkänna.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 18:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert formulerad fråga. Fin att läsa. =)
2010-04-23

  kärleks ängel
man måste våga för att se om det var värt!!
2010-03-27

    ej medlem längre
när det händer händer det och då brukar det ge sig självt, om det inte är framstressat,
tycker OM
2010-03-27

  erkki
Det bör handla om ett bygge. Relationsbygge. Spricker muren direkt, så var det fel på murbruket. Känslan. Illa förberedd. Då får man göra en ny sats. Trasiga stenar kan också fixas med lite bättre bruk i baljan.
:-)
2010-03-26

  Lili Samuelsson VIP
jag var inte riktigt färdig när jag råkade trycka på enter
"Skulle jag förminskas...eller åtrås!"
vad händer med texten om du vänder på steken och skriver
Skulle jag åtrås...eller förminskas!
vad hamnar känslan då?
2010-03-26

  Lili Samuelsson VIP
om att våga kasta sig ut i det okända
det här är svårt, våga vinn, chansa
fast om man inte vägar ta chansen så har man inget fått
2010-03-26

    ej medlem längre
En ödmjuk dikt. Ja vad händer när man tagit det steget.
Det kanske är större än man anar. Något att hantera med stor varsamhet. Men när känslan är rätt... när det känns som ett naturligt steg... då tror jag att det bara är positivt
2010-03-26

  Epione VIP
Du lyfter fram ambivalens och tankar om att våga ta steget.
Man vet ju inte förän efteråt som sagt men om man använder förnuftet och lägger bort känslan så brukar det oftast visa vägen, den är inte alltid lika rolig men men..
Bra ordat
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~