Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släktforskning


Min gamla släkt och jag


Jag är visst släkt med

båtsmännen

Nöjd

och

Dyster

och

Tjock

och

Plank

Jag liknar dem alla lite grann :-)




Fri vers av eva m h
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h