Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Frihet är evighetens mörker' av peter markurth, inspirerade till kritiken


Kritik på en text (426) - Våldsam reaktion





jag gör våld på mig själv
varje gång jag läser någon text
av denna poet

eftersom det mesta jag gör
sker per automatik
och det inte hör till mina vanor
att läsa texter på just den här sidan*




*sidan jag talar om är förstås poeter.se




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 19:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vanor - är det reflexer som blivit "erkända"? Apropå bilden: tänkte just fråga var närmsta kyrka ligger...
2010-03-27

  peter markurth
kul att min text väcker känslor
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP