Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker mycket om...




Som i ett rus...

 

Det är för dig, och till dig jag skriver nu min fina vän,

du är mitt luftslott och min romantiska dröm

i en och samma skepnad.

 

I ditt sällskap får du mig att känna på ett sätt

som är både sällsamt och skönt, ogripbart

men ändå så nära...lockande och fritt.

 

Hur hanterar man sig själv i ett sådant tillstånd?

När jag faller vet jag inte hur eller var jag landar

nånstans, ej heller var det slutar.

 

Mitt liv är på ett sätt en flykt,

men också ett sökande efter någon som du.

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-28 15:28



Bookmark and Share


  Epione VIP
Det här känns livsfarligt..håll dig borta..Hihihi
Hett hett men så vackert skrivet.
Känns utmed hela kroppen..
Mums
2010-04-02

  Anna*
En flyende underbar och stark känsla som kan avnjutas så länge den varar. Fint beskrivet!
2010-03-31

  erkki
Länge leve kärleken! Ibland är den utflippad och då kallas det förälskelse. Måtte det bli mjuklandning och med fötterna först!
Rart!
2010-03-28

    ej medlem längre
Kan romantisk passion beskrivas tydligare? Tror inte det.. Orden känns så äkta.. rakt ut ur hjärtat
2010-03-28

    leelee
Det där låter härligt! :-)
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~