Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haifa


Pellegrinage

Tanken
på färden
är föda
för min
nyfikenhet
vandringen får
min själ

att växa




Fri vers av Bengt VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-03-29 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP