Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min sjuka mamma och mina sjuka medberoende tankar till henne


SLÄPP TAGET OM MIG

Släpp taget du håller så hårt att jag kvävs
snälla en stund låt mig bara få vara jag och
igen annan slippa grubbla på dig

när jag inte släpper taget så gräver sig smärtan
och skiten ändå in i mig snälla låt mig vara ett tag
släpp tanken på detta jag kan bara leva mitt eget
liv dom som inte vill bli hjälpta släpp dom nu snälla

jag ber en bön om medberoendets skörd i livet som
förstört stora delar av mitt liv och kräver min energi
gå nu snälla släpp mig vill inte ha dig i mina tankar
längre

Låt mig bara få släppa,
taget




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-30 01:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
en djup sorg utan ände - en smärta utan slut
"en bön om medberoendets skörd"
- fantastiskt ord för ett beroende utan gränser - jag känner igen mig
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen