Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Automatvapnet

 

automatvapnet;

i den bittres mun smattrar

en sylvass tunga

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-31 19:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
usch, känner igen mig själv i den här
tatata tatte ta tatte tatte ta tatte ta
suveränt hoptotat, värd trenne syrener
2010-05-15

  tom boreland
matvapnet
2010-03-31

    ej medlem längre
Pricksäkert!
2010-03-31

  Anders Perols
Snygg allegori - haiku
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP