Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara alkohol - inte kärlek, eller hur?

Och vi snurrar runt
håller varandras händer

snurrar tills vi faller ihop
till en
(observera; EN - du och jag tilsammans - en.)
hög på golvet.

Lika berusade som sist vi var såhär, men sist var
fem månader sen!

det brukar väl vara så
att historien upprepar sig

och också denna gång är våra läppar
så nyfikna på varandras

Men jag vet att det bara är nu
Bara nu
det betyder
ingenting

du är bara full
Du känner ingenting egentligen

(är du tvungen att säga saker som får mig att tro(hoppas?) att du kanske känner

någonting?)

Det gör inte jag heller!
(försöker jag i alla fall intala mig själv..)




Fri vers av PTKGH
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 15:57



Bookmark and Share


    Osannolika
De säger att det som händer på fyllan är sanningen.
För vi blir lika impulsiva som små, små barn. Och hinner inte tänka på moral. Eller verklighet. Bara sanning och lust. Nuet.
2010-04-07

  Gunnar Hilén VIP
alkoholen är knepig...men den följer ofta den känsla som redan finns mest av...den kan ju ligga underst och vara kärlekslängtan eller hat...man måste kyssas nykter för att kolla upp det...
2010-04-05

  aol
ruggigt bra skriftat
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH