Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det femte elementet

jag var en jävla storm
nöp dig i låren
slungade dig bakåt

du var ett hav
du lät dig piskas
rasande kastade du dig sedan över mig

jag gungade dig stilla
då jag fått vråla sönder rösten
bara viskningarna kvar

och varje vrak vår batalj genererat
strödde vi som snäckskal över stranden
de sa att det var den värsta stormen i mannaminne


vi sa att vi nog skulle träffas igen




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-06 20:00



Bookmark and Share


    kivu
Känns nästan som man varit med om det där.
2011-07-18

    kivu
Känns nästan som man varit med om det där.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson