Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag? En sten?

Jag? En sten?
Gott och väl.
Jag kan ställa upp med några likasinnade
och bilda ett stenparti
eller bli meditativt blickfång
i en japansk trädgård.

Jag kan klä mig mjukt och varmt
i mossor och lavar.
Eller stå som en seite
högt på ett mäktigt fjäll
och bara se moln och örnar.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-06 22:04



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Jag står bakom dig - lite skavd av tidens tand...
2010-04-06

  stenen/ Yv Ericsson
Försök inte!! Sno mitt nick va! Här är det jag som är stenen!
Kom ihåg det;)

Vacker dikt enyway:) applåd!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP