spontana ord och känslor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontana ord och känslor




Balladen om Vemods-Våren

 

 

 


det faller ett regn
här ute
vårfåglarna flyger in från söder
bygger bo i träden
och fyller världen  med liv och vackra sånger

och molnen på  himlen
börjar att spricka
går sönder och faller i bitar
dem har inga tårar kvar att gråta

solen tittar fram och skiner
och under mina smutsiga barfota fötter
har snön har börjat att smälta


vårblommorna börjar att blomma
och jag
jag har börjat att vissna

det faller ett regn
ett hav från mina tårkanaler
tårar som springer ett marathon
längs mina sträva kinder

bakom mina blåa ögon finns ingen gnista
dem är trasiga
för döden kom
och dödade mitt hjärta

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nicklas VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 00:26



Bookmark and Share


    stelnad
applåd x 3
2010-04-07

  notsomad
hur låter detta med ett gitarrriff, i wounder?
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP