Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Min hand i din

Vill lägga min hand i din
men vågar jag chansa?
Sätta vår vänskap och
allt vi delat på spel..




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 21:53



Bookmark and Share


    PTKGH
Om det känns rätt, ja!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson