Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på något jag inte vet

Jag väntar alltid på något

speciellt när jag ska plugga

EN hängande känsla som säger

"snart kan du börja, efter att ..."

vad står dessa ... för

trodde det var saknade kramen

men den fick jag och det gjorde mig glad

trodde det var ditt sms

men det fick jag, du ville ses igen

trodde det var solen

men den är här och jag är brun

trodde det var sömnen

men nu har jag sovit i en vecka

trodde det var träningen

men jag har redan köpt ett gym kort

trodde det var stöket hemma

men det har aldrig varit lugnare

trodde det var mitt hår

men det har jag klippt



Är det inget jag väntar på

eller är det det uppenbara

det jag inte vågar erkänna

MIG själv

väntar mitt undermedvetna jag på att
mitt jag

ska hinna ikapp




Fri vers av -Dandy
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-04-08 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy