Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina 10 budord (1)


Spekulera ALDRIG

att ha en magkänsla är något annorlunda
magkänslan har ofta rätt

men
men
men

Spekulationer är destruktiva

Fråga och agera istället för att
bygga upp ett berg av
kanske och tänk om
som efter en tid i ditt huvud
blir till ett riktigt berg

du vet inte förens du faktiskt vet

...




Fri vers av -Dandy
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy