Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar


Jag såg dina andetag falna-som i ett brutet löfte
nu vill jag ta din själ i besittning,

kyssa dina tårar, älska


som en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-09 13:15



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fin stämning i denna....

lite trolsk i sin dimma...

applåer i natten!:-)
2010-04-10

  Njord
JAg ser alltid Nick Cave i dina dikter Dödligt- ljuvliga!
2010-04-09

  anits VIP
Så vackert, känslosamt och berörande
2010-04-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och känslosam. =)
2010-04-09

  aol
vackert, en så fin känsla du förmedlar här
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth