Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej eller jo eller nja

Ok, om det inte kommer en grön bild runt hörnet på en minut

så gillar du mig


fan

eh

Ok, om det inte kommer en flicka på en cykel på en minut

så gillar du mig

fan

eh

Ok, om det är soligt imorgon

så gillar du mig

fan då


Varför göra det svårt för mig själv



Ok, om jag inte vinner en million på lotto idag

så gillar du mig

Jaa


Ok, om jag inte ser drottningen idag

så gillar du mig

Jaa



Det här var ju lättare

Det är bevisat
du gillar mig


Du rent ut sagt älskar mig

Nu får du ta det lugnt




Fri vers av -Dandy
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy