Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välsigna barnet. Skydda barnet. Klä på din lilla flicka en bikini. Eller?


Fräknar i ett blekt ansikte

Fräknar syns i ett blekt ansikte
Som solen knappt har hunnit kyssa
Hon ler med runda kinder
Och skrattgroparna är tydliga
Men inte inskurna
Under hennes klänning
Döljer sig ingenting
Men nyfikenhet övervinner förnuft
För hon skyler sig trots allt
För honom

Ett skimrande hår i rött och guld
Frustrerar och väcker begär
I hennes lena händer finns en fjäder
Som hon smeker mot sin rosiga kind
Och fräknarna blir fler
Hon är fulländad på alla sätt och vis
Klippta naglar och orört svall

I hans fantasi är hon nyfiken
Hon tar av sig sin klänning
Låter håret vara lakan i hans bädd
I drömmen är hon lycklig
Inte bara rädd




Fri vers av Emma-Josefin
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-12 17:28



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
Asså Jag förundras av hur vackert du skriver och det får mig själv att känna mig max medelmåttig. Det är inte utan att jag blir lite avundsjuk jag läser den, Men du bör ta det som en komplimang för det är därför jag skriver här. Helt otolig.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin