Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
That's the way I feel..


Hur mår du?


En enkel fråga 
Men så svår att svara
Vill du höra sanningen
Eller det du önskar va det?

Bra,
Det känns riktigt bra!

Sanningen:
Allt är åt helvette, 
jag hatar mitt liv 
och önskar att jag var död..

Jag skär mig allt oftare
För att lugna min ångest
DU ger mig av alla bråken

Visst det är normalt
Att bråka med sin mor
Men du.. Du är extrem!
Spelar någon andra
Önskar att du var,
Men när alla går
Kommer ditt rätta jag fram

Det är mig du skyller på
Om något i ditt liv gått snett,
Det är lätt att utse
Någon till syndabock
Och tyvärr blev det jag


Och vart försvann mina vänner
När jag berättat att jag
Var bisexuell?
Jag är samma människa
Nu som då!

Möts av blickar,
Jag blir illa till mods
Ni gör de fan inte lättare
Att leva ett normalt liv

Det enda som kan rädda mig 
Är den sanna kärleken från dig 




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 23:17



Bookmark and Share


  amiina
Tycker visst att du skriver bra! Det är mycket bättre att skriva fritt rakt ur hjärtat, än bundet rakt ur hjärnan. Vissa anstränger sig så mycket för att det ska låta poetiskt, att känslan försvinner i vimlet av avancerade ord eller flummig symbolik.

Det är bra att skriva av sig, Ibland ser man saker klarare när man fått ner det på papper.

Glöm aldrig att du har makten. Så låt inte andras ord eller åsikter bestämma hur ditt liv ska se ut. Skapa det själv, förändra det du hatar, bygg upp nåt du trivs med, svårt kanske men bättre än att fortsätta leva i det man hatar...
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson