Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av P. L.


Väntan


Mina tankar bor
där du går
i spirande marker
som solen kysst

Ser min hand
vid din
Hör skratten
som lyckan i en bäck

Inte förtärande, nej
salig
är väntan




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-13 22:28



Bookmark and Share


  Razor Johansson
Sånär på två dagar på pricken ett år efter publikation, sitter jag och väntar. Och du beskriver ur en vinkel som jag glömt. En mycket vacker och tröstande vinkel.

Tack
2011-04-11

  Anna*
Vackert om kärleksfull längtan och väntan
2010-04-23

  Quasimodo
En stillsam och vacker väntan !!
2010-04-15

  Blidsberg
Vackert. :) Skrev själv en med namnet Väntan för nån dag sedan. :)
2010-04-13

  anits VIP
Underbart vackert
2010-04-13

  Katinka VIP
Å vad fint diktat, om väntan och längtan..
2010-04-13

  LovisaCecilia
Mmm ljuvlig!
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria