Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Funderar mycket vad tillit står för mig! men vd betyder det? menar vi samma sak?"


tillit

Vad är det jag skall ha tillit till?
och vem skall jag lita på?
Hur skall andra uppfatta min tillit?
hur skall jag kunna leva och uppföra mig ,till att få tillit!
Om jag inte lever upp till det jag har sagt, vilka drabbas då? om jag begår ett misstag, går det då att lita på mig eller är tillit till mig en utopi?
Raseras allt min tid på denna jord eller långvarigt vänskap av att min tillit har begått ett misstag?
Baserar vi vår förväntan gällande andra människor på våra egna tankar och handlingar om tillit, eller får andra själva avgöra i vilken grad de går att lita på?
" Så skulle i alla fall jag inte ha gjort mot dig" tänker jag ibland när någon gör något mot mig som går utanför den ram jag lever i!!
OM tillit är baserade på mina egna värderingar, går det då någonsin att lita på någon annan egentligen?
eller skall jag basera på min egen tillit till mig själv? och vad skulle det betyda för andra?




Fri vers av kärleks ängel
Läst 490 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-15 14:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
En text att fundera kring, tillit, vem kan man lita på? egentligen ingen, något kan alltid hända.
2010-05-14

  Suzy med punkterna
Tänkvärda ord, bra formulerat
2010-05-08

  Jan Simonsson
Just att misstag, eller kanske till och med olycka eller slump, kan verka hämmande på tilliten är ett viktigt spörsmål.
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel