Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvåsam vid Playa Anglaise


"sång 1" (en sonett)

Det bästa här i livet vara två
att prata glatt och oftast finnas nära
och komma ut i världen vara kära
en duo visar glädje utanpå

I vårens tid när blommor alltid stå
och älskogskonster finns att lustigt lära
motion och ystert vatten klart förtära
så sjung och dansa sväva lätt på tå

Balettdansös som trampad blev på tån
så sup dej full och knulla på bordell
cyklonen över havet ger ett dån

En ny turnébiljett? jo gå beställ
när leken ställde kraven inifrån
man ville ha ett lägenhetshotell




Bunden vers (Sonett) av Lady Alassa
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 14:36



Bookmark and Share


  Katten
en knepig sonett men ändå underbar. tack
2010-04-20

  Stefan Viljehammar
Jag gillar detta.
(I en sonett skall dom sista två stroferna vara 123 123 i rim,
alltså rad ett i strof tre skall rimma på rad ett i strof fyra o.s.v.
rätta mej om jag har fel)
2010-04-20

  Caprice! VIP
Haha - du är lika galen som jag! Och det vill inte säga lite... ;-)
Bordellen finner sig nog tillrätta i lägenhetshotellet.
2010-04-19

  Caprice! VIP
jag dansar och sjunger
ändstasjån, ändstasjån - vilket lån! ;-)
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa