Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Existerar inte

Sitter i utkanten och ingen
Vet att jag snart börjar gråta
Dom skrattar, har kul 
Men vet inget om tjejen
Som vill ta sitt liv

Jag vill hem,
Dra rakbladet
Mot den tunna huden
Och hoppas på att jag
Inte överlever den här gången

Men jag är långt hemifrån,
Långt bort från allt
Allt som jag känner till 

Förstår inte varför jag
Orkar kämpa igenom 
Dag för dag
Jag är ju redan död,
Bara en vandrande kropp
Som inte vill försvinna

Till och med på min födelsedag
När allt är så perfekt
Sitter jag på mitt rum
Och önskar att 
Jag vore död

Kärlek existerar inte 
I min värld,
Ett tomt ord 
Helt utan mening




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 23:49



Bookmark and Share


    Obolo
Varför?

Vänligen/ O
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson