Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om idag, är dagen jag väntat på



jag vaknade en morgon och undrade
tänk om idag, är dagen jag väntat på

jag reste mig upp, andades in den unkna sovrumsluften
jag tänkte att
jag ska fan ta reda på det




så steg jag upp och gick ut








Fri vers av AnnaMy
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-21 19:41



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Gillar formen som är enkel och ett ordva som har en tät språkmelodi.
Välgjort och behagligt att läsa.l
2010-04-22

    ej medlem längre
En bra början. Trots allt så vet man ju inte om dagen som man väntat på är just denna, så det är väl lika bra att gå ut och se efter...Ett litet steg är ju också ett steg, och kanske är det bättre att försöka att erövra dagarna än att förgäves vänta på att de ska komma av sig själva...
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy