Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defaitism

 

Egoism och fattigdom

har ersatt

solidaritet och empati.

 

Iskyla och ensamhet

är det tunga arv

vi lämnar efter oss.

 

Egentligen borde vi

nog inte ens ha rätt

att dö ifrån eländet.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 18:39

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tappar hoppets blod på ojämna dagar
på de jämna hoppar jag jämfota
2010-05-04

  walborg
I stunder ter sig världen förlorad när vi själva inte kan bära ansvaret längre så som förut.
2010-05-04

  Fredrik P. VIP
tycker nog att
tanken verkar
pessimistisk
dock värd att
väckas
2010-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag tänker göra det i alla fall. Så fort det bara är möjligt.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP