Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En krypande sanning


Väggen

I folkhälsans förlovade tidevarv

orkar människor inte längre

gå in i väggen


Optimisten finner alltid en lösning:

krypa går ju...




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 553 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-04-25 20:14



Bookmark and Share


  aol
en stor sanning du är bara så fyndig min gode vän, ler med hela ansiktet
2010-04-27

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi. Mycket bra!
2010-04-26

  Lavinia Röd
Hahaha, jag gillar den här humoristiska samhällskritiken du bjur på! Tack för denna natts skratt!
2010-04-26

  Carola Zettergren
Jadå, krypa går ju samtidigt som reinfeldt sparkar på en!
2010-04-25

    ej medlem längre
Ja en sanning.. ingen orkar hur mycket stress som helst...
2010-04-25

  En strimma av guld
Var finns kryphålen då? Det vet ju inte de som behöver det utan mer de som skor sig på dem.

Bra budskap du förmedlar.
2010-04-25

  sulimaa
Japp det är det jag ska göra nu snart ...krypa ...
2010-04-25

  Blåbäret
*skrattar
spelar ingen roll hur...in i väggen med oss bara
kanske efter det blir livet en vackrare tavla?
2010-04-25

  © anakreon VIP
Ny glänsande produktidé:
Gelatinknäskydd för de
som är på väg att krypa
in i väggen!
Vi delar förtjänsten!
Calle
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi