Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskad

När jag ser dig kan du förklara varför jag ryser, kan du förklara varför mitt hjärta stannar upp och fryser.. som om det är all hat du bryter , när jag tänker på det va haft, det som får mig tillbaka till samma kraft.
Jag har inget emot kärlek men det hade den, Jag sa nej bara jag och du som vän.
du kanske känner igen. När jag såg dej jag svär , jag blev mer än kär. jag blev lika röd som ett körsbär, jag titta på dig i ögonen med en hastig blick ,bara för att kunna få en titt,på någonting som var så magiskt.
Har du inte märkt mig efter denna chans , tänk att jag fick min värdefulla dans. Det var bra eller hur ? våra kontakter med händer var tur. Som när vi var små barn, som letade efter spänning på stan . Hittade din själ på första ögonkast , jag kände hur mitt hjärta så snabbt blev fast .
Vad skulle jag inte göra för kärlek, finns inga gränser , du är som mitt personliga bränsle. Blir motiverad av livet när jag ser dig le , det är dig mitt hjärta vill se.
En gång till , det är det jag måste ha , bara att kunna vara ärlig med dig en dag.
Så du vet vad jag tänker , när jag tittar mot natten där stjärnan blänker.
Så bedårande så vacker , du är mitt egna lilla socker . Som jag behöver när jag känner mig svag , att du bara är där och försöker ta tag. Jag är verkligen förälskad i ditt steg .. även om jag vara ser.




Fri vers av thugwhriter
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter