Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes stora hjärta

Ditt röda, nedklottrade skåp,
var fyllt av blyertshjärtan.

Du gav mig dem,
varje gång jag ville gråta.
Ett papperslager av kärlek.

Du gick genom korridorerna,
trampade ned deras blickar.
Ville skydda mig,
behålla mig,
älska mig.

Suckade av vana,
höll om mig
och sa

”det löser sig”

Jag gick i dimma,
med feberfrossa i min själ.

När du såg mig gå under,
skakades din värld.
Pappershjärtan förvandlades
till stenar i ditt bröst.

Jag önskar att jag aldrig
låtit dig se mig så

sårbar.




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 620 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-04-27 23:44



Bookmark and Share


  isabel louise
berörande och vackert
2012-01-04

  filicia
hade jag kunnat trycka på lilla applådknappen flera gånger
så hade jag absolut gjort det
du tar orden från min mun
2010-04-29

  elva12
Hemsk och väldigt vacker!
2010-04-28

  infantsgame
Verkligt och metaforisk på samma gång; jag fattar inte hur du får till det så bra varenda gång :*
2010-04-28

  Drömkram
Otroligt känslosamt vackert! Du skriver så vackert. Kram
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan