Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod när du ler



Du ser solen gå upp i öst
och säger "snart är det höst"
jag tror att du behöver tröst
för jag hör gråten i din röst


Jag ser vemodet i din blick
när du försöker att le
och trots allting som du fick
har du inget kvar att ge


Jag vet att du är trött
du vill nog komma bort
du blir oförstående när jag säger
att livet är för kort



Sov,


älskade sov



Imorgon

är en ny dag




Fri vers av Mymlan.
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-30 23:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket mycket vacker varm och kärlekfull ton i den här dikten
- enormt fin!!!applåder
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.