Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Något sällsamt vackert händer

Kärleken darrar i magen
Får fjärilar att flyga mot blomman
Något sällsamt vackert händer

Liv föder liv
och samtal om natten
När orden får fäste i en annan själ




Fri vers av yta
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 06:06



Bookmark and Share


  Smörblomma
Så innerligt vackert. Verkligen bra skaldat.
2010-05-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt skaldat. Bokmärker. =)
2010-05-04

  Yrre VIP
Ja, visst är det så som du så mjukt förmedlar, bra!!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta