Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pax för att få vara en helt vanlig åsna där ute i verkligheten


Den som inte tål åsynen av...





...en eller annan åsna på gator och torg, på badstranden eller på bussen. Bör ta kontakt med åsnorna centralt och kräva att få eget fritt utrymme för sig och de sina samt rätten att på plats avliva alla som inte ryms inom de små ramar du själv ryms inom.

Alla som inte är som du och som inte tilltalar dig, vad har väl de i din jävla verklighet att göra? De som förskrämt ser tillbaka på dig och dina likar, då du själv tar dig rätten att glo på folk och tänka självklara tankar om dem och varför de är här. Om varför de ser tillbaka på dej och dina polare när ni kastar era blickar omkring er för att räkna in alla typer ni egentligen inte orkar se överallt i tillvaron.

Nästa gång jag får syn på någon som du skall jag bara vinka glatt och se ut precis som om det var jag som hörde hemma här i världen. Precis innan skottet från din medhavda banan smäller, den där som drar något åt hööööger, Svensson.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 12:23



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tänkvärt i allra högsta grad! Alla ska få finnas - även de bananbrytande tankarna...
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP