Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Förstår du hur det känns?

Kallt
Tyst
Ensamt

Vill du förstå hur det känns?

Mörkt
Trist
Tomt

Jag tror inte du kan förstå.

Jag tror att ingen kan förstå. Så försök inte få mig att förklara.
Inte när du använder den där jävligt fromma präst rösten.

Låt mig vara.

Låt mina tankar vara svarta.
Låt mig vara ensam.
Låt mig få sitta i det mörka, tysta rummet om jag vill.

Så håll bara käften och låt mig vara.

Jag vill inte förklara.




Fri vers av Katten
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-04 22:31



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Oj. känner igen mig mycket. bra! dysterheten trivs hos oss.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten