Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kära Radiotjänst' av Annie Larsson, inspirerte


Kritik på en text (439) - Ingen kommentar







inte heller jag
finns, räkna därför
inte den här

kommentaren som någon
verklig kritik. Att
finnas bara när

andra behöver en
det är förstås
att döma sig

själv till stening.
Nej, nu skall
jag absolut göra

något, jag skall
tänka att jag
finns, det var

inte igår




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 12:57



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Apropå legitimation..
2010-05-05

  Dr Jimmy Johansson The 777
Nappomoniskt strukturerad invigelse i distadiet via betingad sugreflex eller bröstmjölksersättning i gryningen.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP