Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst...

En morgon.
Vaknar med ett
ryck ur sin
morgonslummer.

Minns samtal
med trasiga själar
kvällen innan.

Frågan mal.
Frågan han
ställt så många
gånger.

Tvekan och
förbannade
tvivel!
Känslan av
att inte räcka
till. Att skärma
av. Inte bli
personlig.


Hur tröstar man en vuxen
man som gråter som ett barn?




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders