Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har spelat på matchen montanes-cuevas samt matchen llhan-alves och undrar hur länge jag måste vänta på resultatet, matcherna spelas just nu för allt vad jag vet


Hur lång...






...är en tennismatch
när den spelas mellan två
spelare med rackets?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-05-07 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP