Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blås, Kajsa, Blås!




Nu ger sig stormens regnmoln inför en envis sol

men hårda vindar gisslar ännu vädrets basfiol.

Det är ett märkligt drama som Aelos bjuder på,

ett mäktigt panorma där höga vågor slå

mot solbelysta hällar av rosenröd granit. 

Nu minns man sommarkvällar med ljuvlig kolorit 

av strandtrift och av ängsull, av månbelysta skär

och stärks vid blotta tanken att snart nog är vi där!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 740 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 19:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mäktigt och livsbejakande, härligt flödande vårpoesi!!!:)
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP