Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppmarknad

 



"Min marknad är öppen, kom stanna en stund!"

Ett budskap förmedlat av en liten hund.


Precis som för oss, hennes dagar är bråda

men hon kränger löss för att lindra sin klåda.


Bak örat ett par som nog ingen kan stoppa

de rankas som loppmästare på att hoppa!


En eldslukartrio bebor hennes bringa

den smärta den orsakar fattar nog inga.


Och alla små kvalster som döljs under svansen

är trolig förklaring till hoppen och dansen.


Men antagligen finns det stora problemet

hos husse som just handlar sprit på systemet.


Förbannad är du som vansköter djur!

Betrakta det som en orättvis tur

att du klarar dig från att en stjärnklar natt

få känna min slägga banka dig platt!



Irmeline




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-09 08:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  miss julie
!!!!!!!!! så sur man blir !!!!!!!!!!!
2010-05-09

  walborg
Blir lika upprörd som Irmeline.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP