Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankarna flöder om natten

Jag sitter på parkbänken och bara tänker ,
på allt som händer , hu kan allt gå så fort ,
berätta vad fan det var jag hade gjort?
levde för dagen, nya tag varje dag
min bror kommer du ihåg dessa ord
kanske inte med det gör jag ,
än idag lever jag för dessa minnen ,
om någon bara visste hur det känns när hjärtat brinner
När man en dag är i topp
sen hamnar man på stop om nya hopp
inför kort blev ju som en chock,
sitter fast med huvudet under en lock.
bara för jag gjorde lite fel i mina steg.
men jag har ju tagit tag och börja köra några andra drag.

Jag är den jag var , jag är den som står kvar ,jag försöker men mitt hjärta ville bara dra.

Hänger inte på centrum och spelar dum när aina kommer runt,
Jag har blivit mogen och så himla trogen mot mina kära,
jag har lärt mig att börja lära för såren kommer ju bara jag kunna bära ,
jag började med att stjäla och det blev till min vana , att leva i en kriminell bana,
att tänka som dom galna var min ända dörr att kunna leva som förr.
Mina föräldrar var inte bättre på nått sätt ,
dom fuckade allt innan jag var beredd att möta en sån kris
, att man inte bara kunde föddes rik.
Alla gick runt med märkeskläder ,
medan jag flyttades runt i olika städer ,
för att leta efter drömmar och en framtid, som alla drömmer vid,
men allt kändes hopplöst som om tiden också frös ,
jag är den jag blev byggt till ,
jag är han som klarade sig utan sin familj,
inget jag vill men vad skulle jag göra ,
börja mörda för att beröra ingen ville höra och svara på mina frågor,
verkligheten var för hård och grå ,
bara för jag föddes med djupa sår än vad människan kan förstå .
jag är fast i mina tankar , jag försöker men jag bara stannar upp
för att påminna mig själv att sluta med zutt, jag blev bara trött på livets baksida ,
jag ser mina lyriker på papper så jag började skriva om känslor om mig själv ,
ingen var till hjälp jag svär för utom en hon känner bara jag igen ,
min älskling min bästa vän förlåt för allt det som hänt jag svär vid allt nu har vinden vänt för jag vet att du är ärlig , förlåt för jag betedde mig förfärlig.
Jag älskar dig min underbara tjej du är den jag ska leva med




Fri vers av thugwhriter
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter