Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondensstrimmor


Blå himlar med
kondensstrimmor av
en längtan till.

Obekymrat går
jag vidare medan
flygplan målar
himlar vita av
en längtan från.




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 23:11



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. =) Bokmärker. =)
2010-05-10

  Silverdroppe
gillade verkligen denna! jättevacker. ord som verkligen, verkligen känns.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders