Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår känslor


Lyckan att bli så lycklig



Mina ord blir aldrig så vackra
som när jag tänker på dig

Du får himlen att bli så blå
solen att skina så varmt

Lyckan att bli så lycklig




Fri vers av yta
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-05-10 05:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gillar. =) Bokmärker. =)
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta